Álláskeresést segítő informatikai és életvezetési ismeretek képzés

A füzesabonyi Városi Intézményi Központ az Európai Unió támogatásával 2010 októberétől 160 órás képzést indít hátrányos helyzetű (munkanélküli, roma, GYED-en, GYES-en levő) felnőttek számára Felhasználói informatikai és életvezetési ismeretek címmel.
A képzés ideje: 2010. október 19. – 2010. december 20.
A képzés célja: A képzésben résztvevők olyan számítástechnikai és életvezetési ismereteket sajátítsanak el, amelyek felkészítik őket az önmegvalósítás és képességeik kibontakoztatására, további képzésekre, valamint sikeres álláskeresésre.
A képzés főbb tartalmi elemei: alapvető informatikai ismeretek (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, bemutató készítése, internethasználat, elektronikus levelezés), kommunikáció és alapvető képességek fejlesztése, egészségtudatos életmód, viselkedéskultúra, konfliktuskezelési készség fejlesztése, életvezetési és egyéb személyre szabott tanácsadások.
A képzés ideje alatt tanulást segítő szolgáltatások vehetők igénybe!
A képzés helye: Városi Intézményi Központ, 3390 Füzesabony, Ifjúság út 17.
A képzés célcsoportja:
• Munkanélküliek
• Romák
• GYES-en, GYED-en lévők
A képzés díja: díjtalan, a képzésben résztvevők képzési támogatásban részesülhetnek (amennyiben más jövedelemmel nem rendelkeznek). Amennyiben a képzésben résztvevő nem füzesabonyi lakos, útiköltség támogatásra jogosult.
A jelentkezés feltételei: min. érettségi
Jelentkezni lehet:
• személyesen: Városi Intézményi Központ, 3390 Füzesabony, Ifjúság út 17.
• telefonon: Kovács Éva: 06-30/3374706
• e-mail-en: ewa.kovacs1980@gmail.com