Legújabb albumok

Bartakovics érsek öröksége

2011. november 22-én Kiss Péter levéltáros tartott előadást a Bartakovics Béla Közösségi Házban a Bartakovics Béla Kulturális Egyesület meghívására.

KISBAKANCSOSOK BARÁTI KÖRE

November 19-én, szombaton 17 lelkes túrázó a Bükkbe kirándult Juhász István túravezetővel. 13 km-t tettek meg a természetkedvelők Bükkszék-Szabás-hegy-Rozsnak erdészház-Pásztor-lápa-Egerbakta túraútvonalon.

Tapasztalatcsere Füleken

2011. november 16-án az EKMK, a Bartakovics Béla Kulturális Egyesület és a Heves Megyei Népművelők Egyesülete képviselői füleki tapasztalatcserén vettek részt. A látogatás célja az intézmények és a civil szervezetek kapcsolatfelvétele volt. A küldöttséget Agócs Attila, a füleki Vármúzeum igazgatója fogadta.

Mandala mint művészetterápia

A mandala az önmagunkhoz vezető utak egyike, segít a világ, és az abban betöltött helyünk megértésében! A mandalafestés a teljesség, a belső egyensúly, az EGÉSZ-ség és az erő felismerésén keresztül tud bennünket megnyugtatni, ellazítani, kreatív energiánkat mozgósítani, és gyógyítani.
Erről beszélt Kiss Gábor természetgyógyász, mandalaterapeuta 201. november 16-án a Bartakovics Béla Közösségi Házban

TÓTH JUDIT KITÜNTETÉSE

Tóth Juditot, az EKMK francia klubjának vezetőjét a francia miniszterelnök 2011. március 1-i határozata alapján az Akadémiai Pálmarend lovagi fokozatával tüntették ki, amit október 13-án kapott meg a Budapesti Francia Intézetben. A díjat elsősorban a francia klubban végzett munkájával érdemelte ki.

A TEST ÉS LÉLEK GYÓGYMÓDJA

2011. november 8-án Virág István tai chi edző és társai voltak a Gyulladásos Bélbetegek és Lisztérzékenyek Klubja vendégei a Bartakovics Béla Közösségi Házban

HOGYAN SZEDJEM?

November 8-án,kedden a Bartakovics Béla Közösségi Házban a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete vendége volt Dr. Kóróné Dr. Andruskó Andrea szakgyógyszerész, aki a gyógyszerszedési szokásokról tartott jó hangulatú előadást.

ÁLLATI JÓ NAP!

2011. november 6-án vasárnap, az őszi szünet utolsó napján Állati jó napot szerveztünk a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban.

India Nap a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban

2011. november 4-én nyílt meg Ferenczi György "Himalájai életképek a 60'-as években" című fotókiállítása. A megnyitó programját színesítette egy filmvetítés, illetve a Vrinda misszió zenei aláfestése és gasztronómiai kóstolója. A kiállításon köszöntőt mondott Saárossy Kinga Eger MJV alpolgármestere, megnyitotta Molnár István Géza fotóművész. A kiállítás 2011. november 30-ig látható intézményünkben.

ISMERŐSÖK AZ ÉJSZAKÁBAN

Ismerősök az éjszakában címmel szerkesztette Gonda László a november 4-én a Bartakovics Béla Közösségi Házban előadott műsort. Az első részben Kövesdi Éva ének- és táncművész, díva, Szabó Krisztina énekművész, Nádasy Erika színművész, Dobó Katica operett énekes, előadóművész, Győri Zsuzsa énekesnő, Halmos András énekes, Báder Ernő hegedűművész, prímás, Gonda László zongorista, előadóművész, Horváth „PLUTO” József jazz zenész, basszusgitáros, nagybőgős, Balogh Róbert gitáros, File Sándor dobos bűvölte el a hálás közönséget. A második részben Rácz Kati adott koncertet.